Despre Noi

OffspringCare își desfășoară activitatea în aria de dezvoltare, educare și îngrijire a copiilor. Misiunea noastră este să avem o generație de copii dezvoltați sănătos din punct de vedere cognitiv și afectiv, care să-și cunoască limitele, dar în același timp să încerce să le depășească, empatici, sociabili, dornici să progreseze și care știu să facă față situațiilor mai puțin plăcute din viața lor.


Una dintre ramurile esențiale ale activității este reprezentată de atelierele și taberele urbane/extraurban concepute pentru cei mici în vederea acumulării de cunoștințe și pentru a-și dezvolta și antrena abilitățile, cogniția, emoțiile (ex: atelier de educație financiară, atelier experimente științifice, atelier de cunoaștere a propriilor emoții, atelier cyberbullying, ateliere de educație morală, etc).


A doua ramură se referă la recrutarea și plasarea de guvernante (persoane cu studii superioare) care să le ofere copiilor o educație bazată pe cunoștințe reale și utile și părinților un suport în creșterea acestora.

#choosequality#chooseoffspringcare