Guvernantă versus Bonă

Care este cea mai mare frică și/sau frustrare atunci când apelați la serviciile de îngrijire pentru copilul dumneavoastră?

Răspunsurile pot fi multiple, de la idei generale “mi-e teamă că persoana nu este potrivită pentru copilul meu”, la idei specifice “mi-e teamă că nu voi găsi o persoană care să-i furnizeze copilului meu o educație bună, o dezvoltare optimă și o implicare pe măsură”.

Conform legislației în vigoare, bona trebuie să respecte și să promoveze interesul copilului, să respecte demnitatea copilului, să-i asculte opinia copilului și să-i asigure îngrijirea. Pe scurt, bona este persoana care supraveghează și îngrijește copilul, este atentă la nevoile bazale ale acestuia (mâncare, somn). Nimic greșit în asta, însă în ziua de astăzi cerințele părinților sunt net superioare atunci când vine vorba de angajarea unei persoane care să fie în preajma copilului.

Guvernanta este persoana care se implică activ în tot procesul de creștere și formare al copilului, mai ales în ceea ce privește educarea, dezvoltarea și înțelegerea nevoilor acestuia, dar și ale familiei. Guvernanta este o persoană de referință în viața copilului. Este un sprijin real, dar și un echilibru între relația copil-părinte.

Ce facem atunci când ne dorim să avem o persoană de încredere, care să aibă calificări pe măsura așteptărilor și care să-i ofere copilului sprijinul necesar? Răspunsul este simplu! Apelăm la ajutor pentru a beneficia de acest timp de persoană.

Există două opțiuni:

  1. bona – se poate încadra mai ușor în venit;
  2. guvernanta – are un cost mai ridicat pentru că: se formează continuu, are cunoștințe bine fundamentate prin intermediul facultății, participă la cursuri și multe altele.

Sigur, pe moment, financiar vorbind, este mai confortabilă prima variantă, însă pe termen lung, luând în considerare beneficiile copilului, cea de-a doua opțiune l-ar avantaja mult mai mult.

Eliberați-vă de teama de a întâmpina probleme și mergeți la sigur! Pe lângă înlocuirea guvernantei în prima lună în cazul unei neconcordanțe, veți primi și 10% din banii investiți pentru recrutare și plasare. Vă așteptăm cu drag!

#choosequality#chooseoffspringcare

Leave a Reply

Your email address will not be published.